HOT DOG
Każdy HOT DOG składa się z bułki pszennej codziennie dowożonej z naszej piekarni ze 100 letnią tradycją z tradycyjnego pieca chlebowego, z bazy pieczarkowej (własnej produkcji), sera mozarella, cheddar, zapiekana w piecu, mięso grillowane, na ser kładziemy warstwę własnej produkcji sosu czosnkowo majonezowej to posypujemy prażoną cebulką, następnie sałata rzymska, ketchup, musztarda, mięso, ogórek konserwowy, pomidor, patison marynowany, mini kolby kukurydzy, kiełki, duszona cukinia z pomarańczą i carry, ziarna słonecznika, dyni, czarnuszka. Dla odważnych chcących pikantności polecamy dodatki ostre w postaci sosu piri piri, papryczek jalapeno, papryka zielona chilli.
-
MAX
HOT DOG składa się z bułki pszennej codziennie dowożonej z naszej piekarni ze 100 letnią tradycją z tradycyjnego pieca chlebowego, z bazy pieczarkowej (własnej produkcji), sera mozarella, cheddar, zapiekana w piecu, mięso grillowane, na ser kładziemy warstwę własnej produkcji sosu czosnkowo majonezowej to posypujemy prażoną cebulką, następnie sałata rzymska, ketchup, musztarda, mięso, ogórek konserwowy, pomidor, patison marynowany, mini kolby kukurydzy, kiełki, duszona cukinia z pomarańczą i carry, ziarna słonecznika, dyni, czarnuszka. Dla odważnych chcących pikantności polecamy dodatki ostre w postaci sosu piri piri, papryczek jalapeno, papryka zielona chilli. grillowana parówka wieprzowa. -
Szef kuchni poleca
WIEPRZOWY
HOT DOG składa się z bułki pszennej codziennie dowożonej z naszej piekarni ze 100 letnią tradycją z tradycyjnego pieca chlebowego, z bazy pieczarkowej (własnej produkcji), sera mozarella, cheddar, zapiekana w piecu, kiełbaska parówkowa wieprzowa, grillowana, na ser kładziemy warstwę własnej produkcji sosu czosnkowo majonezowej to posypujemy prażoną cebulką, następnie sałata rzymska, ketchup, musztarda, mięso, ogórek konserwowy, pomidor, patison marynowany, mini kolby kukurydzy, kiełki, duszona cukinia z pomarańczą i carry, ziarna słonecznika, dyni, czarnuszka. Dla odważnych chcących pikantności polecamy dodatki ostre w postaci sosu piri piri, papryczek jalapeno, papryka zielona chilli. -
DZIKI CIBUMEK
HOT DOG składa się z bułki pszennej codziennie dowożonej z naszej piekarni ze 100 letnią tradycją z tradycyjnego pieca chlebowego, z bazy pieczarkowej (własnej produkcji), sera mozarella, cheddar, zapiekana w piecu, kiełbaska z mięsa z dziczyzny (50% dzik, 40% jeleń, 10% wieprzowina) grillowana, na ser kładziemy warstwę własnej produkcji sosu czosnkowo majonezowej to posypujemy prażoną cebulką, następnie sałata lodowa, ketchup, musztarda, mięso, ogórek konserwowy, pomidor, patison marynowany, mini kolby kukurydzy, kiełki, duszona cukinia z pomarańczą i carry, ziarna słonecznika, dyni, czarnuszka. Dla odważnych chcących pikantności polecamy dodatki ostre w postaci sosu piri piri, papryczek jalapeno, papryka zielona chilli.
BAGIETY MEGA DUŻE I SMACZNE
Świeże pieczywo pszenne zapiekane w piecu, baza autorska pieczarkowa z mnóstwem aromatycznych ziół, ser mozarella pomieszany z cheddarem, sos majonezowo-czosnkowy (AUTORSKI), prażona cebula, dodatki: pomidor, ogórek, młoda cukinia duszona w pomarańczach, mix sałat, cebulka słodka i wiele innych dodatków w zależności od zamówienia.
-
MAX
Świeże pieczywo pszenne zapiekane w piecu, baza autorska pieczarkowa z mnóstwem aromatycznych ziół, ser mozarella pomieszany z cheddarem, sos majonezowo-czosnkowy, prażona cebula, dodatki: sałatka Cibum: pomidor, ogórek, kapary, oliwki, cebula, kukurydza, marynowane cebulki, młoda cukinia duszona w pomarańczach, sałata lodowa, szynka konserwowa, bekon grillowany. Musztarda, ketchup. -
SZYNKA (5 plastów ok 100 g)
Świeże pieczywo pszenne zapiekane w piecu, baza autorska pieczarkowa z mnóstwem aromatycznych ziół, ser mozarella pomieszany z cheddarem, sos majonezowo-czosnkowy, prażona cebula, dodatki: sałatka Cibum: pomidor, ogórek, kapary, oliwki, cebula, kukurydza, marynowane cebulki, młoda cukinia duszona w pomarańczach, sałata lodowa, szynka konserwowa. Musztarda, ketchup. -
BAGIETA CIBUMEK VEGE
Świeże pieczywo pszenne zapiekane w piecu, baza autorska pieczarkowa z mnóstwem aromatycznych ziół, ser mozarella, cheddar, sos majonezowo-czosnkowy, prażona cebula, młoda cukinia duszona w pomarańczach z carry. dodatki: sałatka Cibum( pomidor, cebula, ogórek, kapary, oliwki, cebulki marynowane, kukurydza), sałata lodowa. -
BAGIETA TUŃCZYK
Świeże pieczywo pszenne zapiekane w piecu z oliwą z oliwek. Farsz: tuńczyk w sosie własnym, cebula, oliwki, kapary, kukurydza, pomidor, ogórek, kiełki rzodkwi, sos majonezowy czosnkowy autorski, prażone pestki dyni, słonecznika.
KULTOWE ZAPIEKANKI PRL-u
Oryginalne w smaku, niepowtarzalne. Świeże pieczywo, przesmażone pieczarki, sos majonezowo-czosnkowy własnej produkcji oraz dodatki. 50 cm lub 25 cm czystej przyjemności jedzenia.
KAPSALON
frytki, mięso z kurczaka grillowane , dwa rodzaje sera, zapieczone z piecu. Sos autorski majonezowy, tzatziki autorski jogurtowy, sałata lodowa, pomidor, ogórek, papryka, cebula, kukurydza, oliwki, kapary, cebulki marynowane.